Kamp Buitendoor

Op een unieke locatie in de bossen van Landgoed Welna op de Veluwe ligt het volledig ingerichte duurzame kampterrein van Stichting Buitendoor. Op het groepskampeerterrein staan duurzaam samenwerken en leren in de natuur centraal.

PLANNING UPDATE:
Kamp Buitendoor zit op dit moment helemaal volgeboekt tot en met september 2021 (onder voorbehoud van de Corona maatregelen en of alles wel of niet door kan gaan). Mocht je willen boeken voor na september 2021 dan kun je uiteraard contact met ons opnemen, voor die tijd is er een erg kleine kans dat het nog kan.

 

CORONA UPDATE:
Het is op dit moment weer mogelijk om als groep naar Kamp Buitendoor te komen mits je je ter plekke weer aan de op dat moment geldende algemene maatregelen kunt houden. Neem contact met ons op voor overleg hierover.
 

Over Kamp Buitendoor:

Op het terrein zijn verschillende faciliteiten aanwezig zoals een groepstent, een veldkeuken, sanitaire voorzieningen en een vuurkuil. Daarnaast is er veel ruimte voor sport en spel en is er de mogelijkheid tot het gebruik van tenten. Alles is dus aanwezig om met een klas, groep, team of familie een geweldige tijd te hebben. In overleg is er veel extra mogelijk: biologische maaltijden, buitensportactiviteiten, huur van spelmateriaal, reuze boomhutten bouwen, teambuilding en trainingsprogramma's, lezingen, vergaderen en nog veel meer.

Buitendoor kan een volledig verzorgd programma in elkaar zetten. Van een middag teambuilding tot een kamp van meerdere dagen. Wil je meer informatie over het groepsnatuurkampeerterrein of heb je speciale wensen, neem dan contact met ons op.