Kamp Buitendoor

Op een unieke locatie in de bossen van Landgoed Welna op de Veluwe ligt het volledig ingerichte duurzame kampterrein van Stichting Buitendoor. Op het groepskampeerterrein staan duurzaam samenwerken en leren in de natuur centraal.

PLANNING UPDATE:
Kamp Buitendoor is van mei t/m september 2022 helemaal volgeboekt. Voor reserveringen buiten deze periode kan contact worden opgenomen.

 

CORONA UPDATE:
Het is op dit moment mogelijk om als groep of individu naar Kamp Buitendoor te komen mits je je ter plekke weer aan de op dat moment geldende algemene maatregelen kunt houden. Neem contact met ons op voor overleg hierover.
 

Over Kamp Buitendoor:

Op het terrein zijn verschillende faciliteiten aanwezig zoals een groepstent, een veldkeuken, sanitaire voorzieningen en een vuurkuil. Daarnaast is er veel ruimte voor sport en spel en natuurlijk de prachtige omgeving. Alles is dus aanwezig om met een klas, groep, team of familie een geweldige tijd te hebben. 

Buitendoor kan een volledig verzorgd programma in elkaar zetten. Van een middag teambuilding tot een kamp van meerdere dagen. Wil je meer informatie over het groepsnatuurkampeerterrein of heb je speciale wensen, neem dan contact met ons op.