Groepskamperen

Kamp Buitendoor is de perfecte locatie voor kamperen met groepen. Het terrein bestaat uit twee delen waarbij sommige voorzieningen gedeeld worden. Naast het beschikbaar stellen van de locatie kunnen wij eventueel ook voorzien in tenten, kookmaterialen en materialen voor diverse activiteiten.

Voor grote groepen (tot 90 personen) biedt 'Op het veld' alle ruimte om je vrij te kunnen bewegen en alle denkbare activiteiten te ontplooien. Basisvoorzieningen hier zijn een groepstent, veldkeuken, sanitaire voorzieningen, kampvuurkuil en stroom. Klik hier voor de prijzen voor groepskamperen tot 90 personen.

 

Kleine groepen (tot 25 personen) kunnen gebruik maken van het intieme kampeerterrein 'In het bos', waar een kampvuurplek, stroom en gebruik van de sanitaire voorzieningen bij zit. Klik hier voor de prijzen voor groepskamperen tot 25 personen.

Winterkamperen
Ons terrein is het hele jaar geopend dus er kan ook in de winter gekampeerd worden op het kampterrein. De sanitair gebouwen zijn voorzien van verwarming en kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Door de parachute die over de kampvuurkuil is gespannen, blijft de warmte van het vuur goed hangen. In de safaritent op het terrein 'In 't Bos' staat een klein houtkacheltje om het ook daar behaaglijk warm te maken.