Groepsactiviteiten

Kamp Buitendoor is onderdeel van Stichting Buitendoor. Deze stichting organiseert programma's voor jongeren waarin samenwerking centraal staat. Dit wordt veelal gedaan middels uitdagende outdoor activiteiten. Veel van de programma's van Stichting Buitendoor vinden op Kamp Buitendoor plaats.

Compleet kamp
Naast de verhuur van Kamp Buitendoor biedt Stichting Buitendoor ook de mogelijkheid om mee te denken over de invulling en activiteiten van uw programma en/of dit te begeleiden. Buitendoor heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van (school)kampen waarbij (buitensport)activiteiten worden ingezet als middel om jongeren meer te laten samenwerken en ze uit te dagen tot persoonlijke groei. Buitendoor verzorgt complete kampen waarbij we 24/7 het programma verzorgen. Dus niet alleen de activiteiten maar ook de maaltijden, begeleiding tussen de activiteiten, avondspellen, voorbereiding en dat continu in contact met de jongeren en docenten.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van kampen bij Buitendoor op de website van Stichting Buitendoor.

Outdoor koken 
Als groep een fantastische maaltijd koken op een kampvuur, dat is waar deze activiteit om draait. Gezelligheid, sfeer, heerlijk eten maar ook uitdagingen om goed samen te werken. Wij bieden dit aan als geheel verzorgde activiteit met begeleiding. Voor de gezelligheid of als onderdeel van een teambuilding programma waarin onze begeleiders ook met jullie reflecteren op het groepsproces.

In de omgeving...
Mountainbiken, steppen, wandelen met gids, zwemmen... De omgeving van Kamp Buitendoor biedt fantastische mogelijkheden voor allerlei activiteiten. In samenwerking met collega bedrijven in de regio is er vanalles mogelijk. Kijk eens bij:

Outdoor Nunspeet
Epe Outdoor
Adventure Veluwe