Boomhut

In de bossen bij Kamp Buitendoor beginnen we ieder voorjaar met de bouw van onze reuze boomhut. Gelijdelijk aan worden er steeds meer elementen aan de boomhut toegevoegd, waardoor er een heus dorp ontstaat.

Interesse om met uw groep in de boomhut te verblijven of mee te bouwen aan de boomhut? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hier in ieder geval een aantal opties op een rijtje.

Vergaderen in de boomhut
Met een wijds uitzicht de zaken met een frisse blik benaderen? De boomhut is de perfecte locatie voor een brainstormsessie, heisessie, een vergadering waar je out of the box wilt denken of een inspirerende lezing of teamdag. Voorzien van tafels, stoelen of banken, koffie/thee/water, fruit, flipover en wat er verder gewenst is.
Vergaderen in de boomhut kan vanaf ongeveer half mei tot half oktober.

 

Boomhut bouwen
Het is een ideale teambuildingsactiviteit: met een groep bouwen aan een nieuw plateau van de boomhut. Samenwerking, communicatie, vertrouwen, leiderschap en plezier. Allemaal noodzakelijke elementen om succesvol een boomhut te bouwen. Durf je de uitdaging aan met je team?

 

Activiteiten op hoogte
Abseilen uit de boomhut, kratstapelen, boomklimmen en een jacobsladder zijn enkele van de mogelijke uitdagende activiteiten op hoogte. Op groeps- en individueel niveau worden jullie uitgedaagd om de activiteiten te volbrengen.